Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта / Bridget Jones’s Baby (2016)

Поредната доза смях ви е подсигурена от блестящите актьори Рене Зелуегър, Колин Фърт и Патрик Демпси във филма „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“.

Третата част от поредицата за щурата блондинка разкрива на своите зрители особено деликатна ситуация – очакване на бебе, чийто баща е сигурен…почти. Бриджит Джоунс (Рене Зелуегър) вече не е с Марк Дарси (Колин Фърт) и се справя учудващо добре сама с работата си като продуцент на новини. Тя среща Джак (Патрик Демпси) и се чувства отново щастлива и влюбена. Както винаги обаче съдбата се намесва и животът й отново става каша.

И така след две невероятни нощи, които британката прекарва първо с Марк, а после с Джак, резултатът не закъснява – Бриджит е бременна, бащата е ясен наполовина и нито един от двамата няма намерение да се откаже от борбата за сърцето на младата дама и нейното бебе. Непременно гледайте романтичната комедия „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“, за да разберете докъде ще стигне битката между двамата мъже и ще стане ли ясно кой е бащата.

Категория:   Комедия, Романтичен, Филми