Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Големите миграции: Надпревара за оцеляване / Great Migrations: Race to Survive (Част 3)

Гледай сериали


Те са родени за да участват в надпреварата, гонейки часовете за да достигнат до своя преходен рай. Да научат малките си, че в този неспокоен свят времето е всичко.

Сега нашата планета е на поход, в полет, в галоп, а това са разказите на създанията и. Най-вълнуващите истории на земята – тези на големите миграции.

В южното полукълбо е настъпила пролетта и раираните коне на Африка се наслаждават на водите в рая на Ботсвана – делтата на Окаванго. Тук ежегодните наводнения създават най-голямата вътрешна делта в света.

И омайната песен на водата събира една от най-пъстрите панорами на животните на земята. Зебрите на величествените равнини трябва да утолят жаждата си. Те ще се отправят на една от най-интересните миграции в света. От този наводнен рай, към един горещ ад. С поглед вперен в хоризонта, те очакват дъждовете на юг да се изсипят и да напоят пътя им към едно пресъхнало чистилище което крие тайната на оцеляването им.

Семейство след семейство мъжките водят партньорките си вън от рая. Тяхната необичайна цел – сурова пустинна равнина от прах и сол позната като солените котловини на Маркадикади. Напускайки тучната делта на Ботсвана, те ще се измъкнат от водните и пръсти и ще достигнат до солените котловини – тежък 270 километров преход до ада.

Категория:   Научно-популярни