Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Грозната истина / The Ugly Truth (2009) [BG AUDIO]

Катрин Хейгъл и Джерард Бътлър се събират в комедийния филм „Грозната истина“, за да изиграят ролите на Аби Рихтер и Майк Чадуей.

Аби е продуцентка на телевизионно шоу, която е наясно с качествата си на безупречен професионалист и е сигурна в способностите си на човек, който може да се справи с всяка ситуация. Нищо не може да й се опре в работата, но личният й живот е пълна бъркотия. Тя не може да се похвали с добре прекарани любовни срещи. Резултатът от тях винаги е един и същ – без перспектива за бъдещо развитие.

Предаването й започва да губи зрителския рейтинг и я задължават да си партнира с мъж, който меко казано не харесва – Майк Чадуей. Аби не може да понася неговата арогантност, самоувереност, непрекъснат оптимизъм и прекомерно демонстриране на мъжественост. А още по-лошо става, когато рубриката му – „Грозната истина“ – разобличаваща мъжките мисли и действия, започва да се харесва все повече и повече на зрителите.

Гледайте забавния американски филм „Грозната истина“, за да видите как ще се развият отношенията между Аби и Майк и ще се превърнат ли двамата герои от вечно враждуващи куче и котка във влюбени гълъбчета.

Категория:   Комедия, Романтичен, Филми