Categories
Европейски Комедия Романтичен Филми

Давам им година / I Give It a Year (2013)

[content_protector password=”CAPTCHA”]
[/content_protector]

Романтичната комедия “Давам им година” разказва за една влюбена двойка – Джош и Нат, които са заедно още от самото начало на тяхното запознанство. Те са изключително щастливи във връзката си и много скоро озаконяват любовта си с невероятна приказна сватба. Има само един малък проблем – никой освен тях не вярва,че бракът им ще продължи. Семействата им, приятелите им, дори свещеникът са на мнение, че този брак няма да издържи дълго. Опасенията им идват от това, че Нат и Джош са пълна противоположност. Нат е амбициозна и знаеща какво иска от живота жена, докато Джош е все още неуверен и невярващ в себе си мъж, който в момента прави първи крачки като новелист, обмисля старателно всеки свой ход и не обича да е център на внимание.

Нещата стават по-сложни и след намесата на Клои – бившата приятелка на Джош и Гай – симпатичен клиент на Нат. Те се оказват главна предпоставка за евентуално разрушаване на младото семейство.

Ето че първата им годишнина наближава, а все повече хора около тях започват да се чудят дали Нат и Джош ще останат семейство. Не пропускайте да гледате филма “Давам им година”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *