Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Дивергенти 3: Предани / Allegiant (2016) [BG AUDIO]

Гледай сериали


След „Дивергенти“ от 2014 година и „Дивергенти 2: Бунтовници“ от 2015 година, ето че на големия екран през 2016 година излиза и третата част – „Дивергенти 3: Предани“.

Това е най-вълнуващото продължение на приключенския екшън, тъй като Трис и Фор вече не са в Чикаго, а са принудени да отидат отвъд стената, заобикаляща познатия им град. Те попадат на ново и непознато място, където нямат никакви приятели, нито семейство, дори всичките им знания, които са придобили до момента се оказват безсмислени. Те са на път да научат нови истини, с които няма да им е лесно да свикнат, да се запознаят с нови хора и да преценят бързо на кого от тях да се доверят. И всичко това се случва в напрегната обстановка, поради предстояща голяма битка, определяща съществуването на човечеството.

Гледайте филма „Дивергенти 3: Предани“, за да станете свидетели на сложните дилеми и въпроси, които застават на пътя на Трис. В името на оцеляването, Трис трябва да направи доста трудни избора, засягащи смелостта, достойнството, предаността и дори любовта й.

Категория:   Екшън, Приключенски, Фантастика, Филми