Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Дивергенти / Divergent (2014) БГ АУДИО

Гледай сериали


Филмът „Дивергенти“ представя един по-различен свят от този, в който живеем ние. Съществуват няколко фракции, които хората, след определена възраст и в зависимост от качествата и възгледите си, започват да обитават и да живеят според установените в избраната фракция правила.

Но има и такива, които не се вписват в нито една от групите. Именно такава е и главната героиня в приключенския трилър – Трис Прайър. Тя осъзнава, че е по-различна от останали, но за нейно добро е да замълчи и да не позволява на никой да разбере истинската й същност. Трис си избира такава фракция, в която главно място заемат физическите изпитания в името на това да станат истински войни.

Момичето разбира, че един от лидерите на фракциите има намерението и реалната възможност да унищожи всички дивергенти. Разбирайки, че животът на нея и още много други е в опасност, тя се доверява на войн от нейната фракция – Фор, който обещава да помогне да опази живота й и да й разкрие защо дивергентите се считат за толкова опасни, какво толкова специално могат да правят и защо тяхното унищожение е толкова важно за някои хора.

Ще успеят ли двамата главни герои да избегнат смъртта и какво още ще се случи между тях? Приятно гледане на „Дивергенти“!

Категория:   Приключенски, Трилър, Фантастика, Филми