Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Дневниците на принцесата / The Princess Diaries (2001) [BG AUDIO]

Гледай сериали


Не случайно филмовите критици определят „Дневниците на принцесата“ за най-добър семеен филм.

Сюжетът на филма се върти около едно обикновено, да не кажем почти незабележимо за съучениците си момиче – Миа Термополис. Тя и нейната приятелка (Лили) определено са аутсайдерите на училището и не могат да се похвалят с интересен начин на живот. Всичко изглежда монотонно и скучно в живота на Миа, до момента, в който майка й (Хелън) й съобщава, че биологичният баща на момичето е починал и че не е бил обикновен човек, а принц на малка държава в Европа – Дженовия. Интересното тепърва предстои, тъй като Миа е единствената наследница на трона след смъртта на баща си и баба й – кралица Кларис Реналди има желанието да превъзпита малката госпожица и да я превърне от обикновено и непохватно момиче в достойна наследница на трона.

След срещата между Миа и Кларис, кралицата е почти обезкуражена, че може да превърне внучка си в потомствена аристократка. На помощ идват шофьорът Джо и личният фризьор на на кралицата, които дават всичко от себе си да превърнат грозното патенце в красив лебед, да превъзпитат буйната тийнейджърка в достойна принцеса на Дженовия.

Гледайте комедията „Дневниците на принцесата“, за да станете свидетели през какви трудности, лишения и кръстопъти ще премине младото момиче по пътя на превъплъщението си.

Онлайн с БГ АУДИО

Категория:   Комедия, Романтичен, Семеен, Филми