Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Есенни сънища / Autumn Dreams (2015) [BG AUDIO]

Гледай сериали


Романтичният филм „Есенни сънища“ ще ни срещне с Ани и Бен. Отраснали в малкото градче Айова,когато са тийнейджъри двамата са твърдо решени да напуснат родното си място и взимат решението да се оженят и да избягат. За тяхно нещастие обаче, родителите на Ани разбират за сватбата и анулират брака с което мечтите на младите влюбени. Ани остава в Айова да помага на семейството си, а Бен тръгва да търси щастието си далеч от родния град.

Петнадесет години след това животите на двамата са коренно различни. Ани е сгодена, а Бен ще се жени за половинката си в Ню Йорк. Изведнъж двамата главни герой разбират, че анулирането на брака им никога бе е било завършено и те буквално все още са семейство. За да оправят тази бъркотия двамата трябва да се съберат заедно за да подготвят всички документи за развод, който в началото и двамата искат.

Както вече сте се досетили, докато се занимават с развода си, старите чувства между двамата се възраждат с нова сила. Пред Ани и Бен сега стои въпроса, да се отдадат ли отново един на друг или да продължат по пътя който са вървели през последните години.

Категория:   Романтичен, Филми