Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Историята на принц Хари: Четири кралски сватби / Prince Harry’s Story Four Royal Weddings

Гледай сериали


В навечерието на сватбата на Принц Хари и Мегън Маркъл, поглеждаме назад към необикновеният му живот. Това е историята как живота на Хари е бил оформен през последните 4 десетилетия, от събитията в кралското семейство – радостни и трагични.

Бележим трансформацията на Хари от необуздан тинейджър, до модерният принц на модерните времена.

Докато днес започва нова глава в Британската история, в същата тази болница преди 34 години се ражда принц Хари. От този ден нататък животът на Хари ще се развива пред погледа на медиите, в замяна на кралския живот сред палати и привилегии. Като последица, майка му е решена да направи живота му и този на брат му възможно най-нормален.

Съдбата на им е предопределена още преди години, когато пред очите и с надеждите на света Чарлз и Даяна се венчават в катедралата Сейнт Пол през 1981 година. Възторжените тълпи не знаят, че стават свидетели на брак основан повече на удобство отколкото на любов. Но за страната кралските тържества идват в идеалният момент. 1981 е краят на дълга разширяваща се криза във Великобритания. Имаше стачки, спиране на тока, безработицата рязко се изстреля, хора се биеха по улиците и на стадионите. Цареше насилие, просто инцидент след инцидент. Ето защо кралската сватба без 81-ва беше почивка от всичко това.

Категория:   Научно-популярни