Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Легендата за Тарзан / The Legend of Tarzan (2016)

В приключенския филм „Легендата за Тарзан“ любителите на героя, който познават от детството си, ще го видят в друга, непозната до този момент светлина. Тарзан вече отдавна е напуснал джунглата в Африка и се е преместил да живее спокоен и цивилизован живот в Лондон със своята жена – Джейн Портър, съществуващ под друго име – Джон Клейтън III, лорд Грейстоук.

Този път филмът не е ориентиран към това да покаже как малкия Тарзан се превръща в голям и силен мъж, отгледан сред законите на природата и как се учи да оцелява в този първобитен живот. Тук сюжетната линия се върти около това как вече откъсналия се от първичното трябва да се върне отново в Конго, изпратен уж като търговски пратеник на Парламента. Всичко това обаче се оказва голям капан, от който той трябва да успее да се измъкне.

Ще успее ли завърналият се отново в родното си и така познато място Тарзан да се спаси от подлия заговор, в който попада неочаквано? Ще бъде ли необходимо опитоменият вече звяр отново да покаже своята сила и дива необузданост? Насладете се на приключенския екшън „Легендата за Тарзан“.

Категория:   Драма, Екшън, Приключенски, Филми