Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Ледена епоха : Големият сблъсък / Ice Age : Collision Course (2016) [BG AUDIO]

„Ледена епоха: Големият сблъсък“ представя на своите зрители поредното комично преследване на постоянно изплъзващия се жълъд от лапите на малката катерица.

Преследването на жълъдът беглец се премества в космоса. Това е една необятна и непозната част за всички, поради което интересът към събитията, които ще се случат там е неизмерно голям. Присъствието на мъничката катерица няма да остане незабелязано и веднага ще се проявят последиците от това. Мани, Сид, Диего и другите герои трябва да напуснат домовете си, за да успеят да си спасят животите. Те ще преживеят невероятни случки, ще попаднат на нови екзотични места, ще се запознаят с различни и интересни герои.

Не пропускайте да гледате анимационния филм „Ледена епоха: Големият сблъсък“, за да бъдете съпричастни на поредните забавни приключения, съпътстващи главните герои. А и кой не би се заинтригувал ако знае, че ще има близка среща с космически кораб. Вижте как промените, които стават част от живота им не могат да им попречат по пътя на осъществяване на мечтите им, а само могат да им помогнат да станат по-гъвкави и адаптиращи се към новостите, които им поднася съдбата.

Филма е с перфектно качество и БГ СУБТИТРИ. Целият филм с БГ АУДИО можете да гледате на втория плеър.

Гледай сериали


Категория:   Анимация, Комедия, Приключенски, Филми