Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Моят фалшив годеник / My Fake Fiance (2009) [BG AUDIO]

Филмът „Моят фалшив годеник“ свързва два комедийни образа – Мелиса Джоан Харт в ролята на Дженифър и Джоузеф Лоурънс в ролята на Винс.

Дженифър е красива и умна жена, знаеща какво точно иска от живота и как да го постигне. Чаровникът Винс може да се определи като човек, живеещ за мига – обича залаганията, често сменя жените и не се застоява на едно място.

Срещат се на сватба, където седят на една маса и още в първите секунди се разбира, че двамата не се понасят. Животът така ги завърта обаче, че много скоро събира главните герои. Защо ли? Дженифър има нужда от вещи, с които да запълни новия си дом, а на Винс му трябват пари, за да изплати бързо свой необмислен заем, за когото сериозно го притискат. Така те взимат гениалното решение да се престорят на влюбена двойка, да организират фалшива сватба, от която да получат много подаръци и пари и след това да се разведат.

Ще се окаже ли планът лесен за изпълнение, ще успеят ли да намерят общ език помежду си в името на това да бъдат убедителни в лъжата си пред другите и дали ще бъдат толкова убедителни, че самите те ще си повярват в ролите, които играят? Гледайте романтичната комедия „Моят фалшив годеник“.

Категория:   Комедия, Романтичен, Филми