Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Наистина любов / Love Actually (2003)

„Наистина любов“ е филм, представящ впечатляваща комбнация от животите на 12 човека, като главната идея е да се покаже, че любовта е важна за всеки един от нас.

Действието се развива няколко седмици преди Коледа и разкрива подробности от живота на всеки един от героите. На пръв поглед изглежда, че да се покаже живота на толкова много хора е трудно, а и едва ли имат нещо общо помежду су, но всъщност връзката им се оказва толкова силна, че един без друг няма как да съществуват. В романтичната комедия ще се запознаете отблизо с Джулит и Питър подготвящи, своята сватба, като в същото време в младоженката е влюбен най-добрият приятел на годеника й – Марк; овдовелия баща Даниел, който се опитва да се сближи и помогне на доведения си син Сам да изразява чувствата си; грижовната и всеотдайна работеща майка и домакиня Карън, която има съмнения, че мъжът й Хари има връзка с изкусителната му секретарка; застаряваща музикална звезда, искаща да се завърне на сцената по запомнящ се начин с грандиозен хит и още куп други човешки съдби и истории.

Главната идея на филма „Наистина любов“ е чрез всеки един персонаж да се покаже, че човек трябва да гледа винаги позитивно на живота и че любовта е навсякъде около нас и е наш постоянен спътник.

Целият филм е с БГ СУБТИТРИ.

Категория:   Драма, Комедия, Романтичен, Филми