Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Предложението / The Proposal (2009)

Сандра Бълок и Райън Рейнълдс се превъплъщават в главните герои (Маргарет и Андрю) във филма „Предложението“.

Маргарет е взискателна и амбициозна издателка, но един ден разбира, че я грози опасност от депортиране в родината си – Канада. Тя трябва бързо да измисли начин това да не се случи и първото, за което се сеща е да излъже, че ще се жени за дългогодишния й верен и покорен асистент Андрю.

Андрю приема да играе тази нелепа роля, но само ако Маргарет му изпълни няколко условия. И така „двойката“ заминава за Аляска, където се намира семейството на Андрю. Те трябва да се държат така, че никой да не усети измамния им план. Коравата и безкомпромисна Маргарет, свикнала да живее само в градкси стил е принудена да живее по начин неприсъщ за нея. Нелепите и забавни ситуации, в които попада ще ви накарат да се превивате от смях.

Фалшивата сватба е на път да се случи, но дали наистина ще има такава? Ще успеят ли Маргарет и Андрю да излъжат всички за връзката им, ще върнат ли младата жена в Канада и как ще се развият отношенията между двамата главни герои, ще разберете само като гледате романтичната комедия „Предложението“.

Филма е с БГ АУДИО

Категория:   Драма, Комедия, Романтичен, Филми