Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Просто секс / No Strings Attached (2011) [BG AUDIO]

Гледай сериали


„Просто секс“ е романтична комедия, разказваща за двама приятели, на които им хрумва странната идея да разнообразят приятелството си с плътски удоволствия, но с уговорката да не намесват чувства.

В главните роли са Адам (Аштън Кътчър) и Ема (Натали Портман). Ема е красиво и работливо момиче, което е толкова отдадено на работата си, че няма време за никакъв личен живот. Именно това е и причината двамата да стигнат до решението да правят само секс и да си останат просто приятели. Това е идеална сделка и за Адам. Все пак кой мъж не иска забавления за възрастни без сериозно обвързване.

На теория всичко изглежда лесно, но на практика се оказва, че нещата не са толкова прости. Гледайте филма „Просто секс“, за да видите възможно ли е да има приятелство между мъж и жена, възможно ли е да има само креватни упражнения без емоционално обвързване, кой от главните герои първи ще падне в клопката на любовта и дали от другата страна ще му отвърнат със същите чувства. Май не всеки е готов да покаже голото си тяло, без да отдаде и сърцето си.

Категория:   Комедия, Романтичен, Филми