Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Професия жиголо / Spread (2009) [BG AUDIO]

БГ АУДИО

Гледай сериали


БГ СУБТИТРИ

Какво искат мъжете – да бъдат с много жени. А какво искат жените – да бъдат желани от мъжете и да им се повтаря, че са най-красивите на света. Това е и основната идея, заложена във филма „Професия жиголо“.

Не случайно главната мъжка роля (Ники) в комедията се играе от неустоимия за жените красавец Аштън Кътчър. Ники привлича всички женски погледи и никоя дама не може да устои на сексапила му. Той им дава това, от което имат нужда – комплименти, сладки думи, обожание, перфектно отношение, внимание и най-вече удоволствие, като в замяна на това получава такъв живот, какъвто иска – безброй срещи с различни жени, скъпи подаръци и удобно място за живеене. Сделката изглежда добра и за двете страни, тъй като всички са доволни.

Срещата на Ники с адвокатката Саманта му осигурява много повече, от това което е имал. Всичко изглежда добре в живота му докато не се появява сервитьорката Хедър, която е в същото положение като плейбоя. Двамата започват да играят опасна игра на надпревара, докато се стига до там,че трябва да вземат окончателно решение за живота си – какво да изберат, парите или любовта.

Гледайте „Професия жиголо“ за да видите на какво е способен човек, за да се озове в света на лукса и блясъка. Парите достатъчни ли са за щастието на човек и по кой път ще поеме, за да бъде напълно удовлетворен от живота си.

Категория:   Драма, Комедия, Романтичен, Филми