Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Свекървище / Monster in Law (2005) [BG AUDIO]

Всяка снаха знае какво представлява свекървата- властна и деспотична жена, готова на всичко, за да остане най-обичаната и уважавана жена в живота на сина й. Именно с този проблем ще се сблъска и Шарлот от филма „Свекървище“, срещайки се с майката на своя любим.

Шарлот е мило и красиво момиче, което цял живот мечтае да намери идеалния мъж. И наистина го среща – Кевин. Има само един проблем и това е неговата майка- Виола. Тя е уволнена тв-звезда, която е свикнала всичко да става така както иска. Останала без работа, единственото върху, което се концентрира е синът й. Виола не желае да дели обичта му с Шарлот и се започва истинска война между двете дами за надмощие над Кевин.

Виола, заедно със своята помощница – Руби, подлагат Шарлот на истински изпитания и така ожесточената битка между свекърва и годеница преминава всякакви граници. Подлите номера на Виола не намират кротно и смирено отношение в лицето на Шарлот, а напротив – младата дама впряга всичките си сили да се противопоставя на властната и коравосърдечна майка.

Коя от двете жени ще победи в налудничавия спор, ще стигнат ли до примирие и как ще реагира Кевин на цялата ситуация? Приятно гледане на романтичната комедия „Свекървище“.

Гледайте филма „Свекървище“ напълно безплатно онлайн с БГ АУДИО.

Категория:   Комедия, Романтичен, Филми