Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Срок за влюбване / Two Weeks Notice (2002) [BG AUDIO]

Гледай сериали


Не пропускайте да гледате романтичната комедия „Срок за влюбване“ с невероятните актьори – Сандра Бълок и Хю Грант.

Бълок играе ролята на умна и стриктна адвокатна (Люси Келсън), работеща в голяма фирма за недвижими имоти. Отдадена изцяло на работата си, тя почти няма време да спи. Но причина за лошия й сън е също така нейният шеф – Джордж Уейд (Грант). Самовлюбен и егоистичен, той е свикнал толкова много, с това Люси да върши цялата му работа – професионална и лична, че не може да си представи какво ще бъде без нея. Това обаче ще му се наложи, тъй като тя решава, че е дошъл краят на общия им път и иска да напусне.

Джордж е съгласен да я пусне, но само ако преди това тя намери своя заместничка. И така след дълго и подробно търсене, мястото й е заето от младо момиче, което се оказва, че си пада по своя шеф.
Мислейки си, че вече е напуснала стария си живот и съпътстващите го ангажименти, Люси заминава заедно с приятели си на пътешествие с кораб. Но най-интересното тепърва предстои. Какво ще се случи с Люси и случилото се ще промени ли Джордж? Всичко това ще разберете като гледате филма „Срок за влюбване“.

Категория:   Комедия, Романтичен, Филми