Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Счетоводителят / The Accountant (2016)

Гледай сериали


Американският филм „Счетоводителят“ представя живота и подробности от професията на един на пръв поглед обикновен счетоводител. Но така ли е наистина?

Бен Афлек влиза в ролята на въпросния мъж (Кристиан Улф), увлечен по цифрите. Той не просто е математик, той притежава специална дарба още от малък и този негов талант го е превърнал в брилянтен счетоводител. Ето защо в неговите ръце са поверени фирмените документи на едни от най-опасните организации, занимаващи се с престъпни дейности – пране на пари, оръжейни сделки, наркотрафик.

Криминалната инспекция към Министерството на финансите си поставя цел да открие кой е човекът, който пази финансовите тайни на подземния свят. Приближавайки се все по-близо до блестящия математик, Кристиан е принуден да се захване с легитимен клиент, за да замаже очите на тези които следят всяка негова стъпка. Той започва работа в „Ливинг Роботикс“, но една от служителките там му споделя, че е намерила разлика за милиони. Захващайки се с разнищването на тази измама, геният става мишена не само на Криминалната инспекция, но и на страшен наемен убиец.

До къде ще стигне блестящият ум на Кристиан в разплитането на истината и ще бъде ли разобличена истинската му дейност гледайте драмата „Счетоводителят“.

Категория:   Драма, Екшън, Криминален, Филми