Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

С жени на море / Couples Retreat (2009) [BG AUDIO]

Сюжетът на филма „С жени на море“ разглежда четири двойки, които отиват на почивка в приказен луксозен курорт и кристално чисти плажове. Главните герои се радват на вълшебното кътче и то на достъпна цена, при условие, че се запишат всички едновременно да бъдат на острова, популярен с курсовете по семейна терапия.

Едната двойка е доволна, тъй като имат семейни проблеми и имат желанието да поработят над тях, да ги преодолеят и да избегнат евентуален развод. Останалите от двойките отиват на почивката само и единствено заради забавлението и емоцията. Те смятат, че нямат нужда от семейна терапия, но разбират, че тя е задължителна.

И така всички са длъжни да разгледат връзките си подробно, да видят под лупа проблемите си, които дори и не подозират, че имат, да си признаят неща, които не са имали смелост да кажат на човека до тях.

Има ли перфектни двойки или всички имат проблеми, за които не говорят? Ще имат ли куража да кажат истината? Ще успеят ли да си простят и да продължат живота си заедно и занапред? Гледайте комедията „С жени на море“.

Категория:   Комедия, Филми