Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Такъв е животът / Life as We Know It (2010) [BG AUDIO]

Гледай сериали„Такъв е животът“ е комедийна драма, представяща на своите зрители историята за това как една трагедия може да накара двама души, които не могат да се понасят, да преглътнат различията си и да се научат да се държат добре един с друг.

Катрин Хейгъл играе ролята на кетъринг мениджъра Холи Бренсън. Тя може да се похвали с голям професионализъм, прецизност и човек, здраво стъпил на земята. От другата страна е Джош Дюамел в ролята си на Ерик Месър – спортен директор, при това много добър в професията си. Двамата главни герои прекарват една меко казано катастрофална първа среща, след която са на общото мнение, че нещата между тях няма как да се получат и не желаят да са близо един до друг. Близостта им обаче е гарантирана, тъй като имат обща кръщелница – Софи.

Ужасен инцидент с родителите на Софи превръща Холи и Ерик в единствените попечители на малкото момиче. Объркани от цялата ситуация, двамата незнаят как точно да се справят с новата роля в живота им – родителството. Минават през много състояния, емоции и скандали, но обичта към детето, им дава силата и куража да намерят общ език помежду си и заедно да се справят с всички задължения. Приятно гледане на „Такъв е животът“.

Категория:   Драма, Комедия, Филми