Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Таткова градина / Daddy Day Care (2003) [BG AUDIO]

Ако сте почитатели на комедийния актьор Еди Мърфи, то със сигурност трябва да гледате филма „Таткова градина“. В него актьорът ще ви въвлече в куп забавни и налудничави ситуации, от които усмивката ви няма да слиза от лицето.

В главните роли са двама мъже – Чарли и Фил, които са напълно отдадени на кариерата си и като истински професионалисти, тя е на първо място за тях. Но се случва така, че претърпяват провал, след който биват уволнени и това е идеална възможност да се посветят на бащинството.

Оказва се, че господата нямат вече достатъчно възможности да си позволят елитната детска градина, водена от строгата мис Харидан. Докато се грижат сами за децата си и виждайки, че не успяват да си намерят друга работа, им хрумва гениалната идея, че след като се справят с две деца, ще успеят да го направят и с десет.

Реалността обаче се оказва съвсем различна от представите им и те много скоро разбират, че да се справиш с цяла група освирепели и жадни за пакости деца не е никак лесна задача. Запознават се отблизо с особеностите и характера на всяко едно от тях. Грижите за толкова много енергични и шумни деца се оказва истинско предизвикателство за двамата мъже.

Ще успеят ли Чарли и Фил да укротят палавниците, ще издържат ли на напрежението, ще се откажат ли от гениалнита си идея или ще се превърнат в достойна конкуренция на мис Харидан ще разберете като гледате американската комедия „Таткова градина“. Настанете се удобно цялото семейство и се забавлявайте на всеки един момент от филма.

Гледайте Таткова градина онлайн с БГ АУДИО

Категория:   Комедия, Семеен, Филми