Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Тролчета / Trolls (2016) [BG AUDIO]

Гледай сериалиДобре дошли в пъстроцветния весел свят на тролчетата. Анимационната комедия „Тролчета“ е идеална както за малките зрители, така и за вече порасналите, защото ни показва, че в живота трябва да се гледа винаги от положителната страна, трябва да се търси винаги начин да бъдем усмихнати и винаги да намираме пътя към щастието.

Главните персонажи са две напълно противоположни тролчета – Попи и Бранч. Попи е най-щастливото тролче, пръскащо позитивна енергия на всички около себе си. Тя умее да се наслаждава на живота, обича да танцува и да пее, а доброто й настроение никога не я напуска. Бранч е тотален аутсайдер и темерут. Той е единственото тролче, което не иска да се забавлява.

Най-страшното нещо за малките веселяци се нарича Бергенс. Това е зъл гигант, който става доволен само когато напълни стомаха си с тролчета. След като Бергенс опустошава селцето на тролчетата, Попи и Бранч са единствените, които трябва да се съюзят, за да спасят своите приятели.

През какви премеждия ще преминат двамата противоположни герои, ще могат ли да се изтърпят един друг и ще успеят ли пухкавите мъници с необикновено искрящи коси да заживеят отново щастливи и усмихнати? Гледайте пъстрия филм „Тролчета“.

Категория:   Анимация, Комедия, Приключенски, Филми