Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Убийци / Killers (2010) [BG AUDIO]

Ето че едни от любимите ни актьори Катрин Хейгъл и Аштън Кътчър се събират за да изиграят впечатляващата романтична комедия „Убийци“.

След поредно любовно разочарование младата и красива Джен Корнфелд отива заедно с родителите си във Френската ривиера. Изгубила всякаква надежда, че някога ще бъде щастлива в любовта, тя дори не подозира как това пътуване ще преобърне живота й. Там среща привлекателен мъж – Спенсър. Именно той се оказва мъжът на живота й и 3 години след срещата им те вече са щастливо женени и се радват на прекрасен живот, изпълнен с пълна хармония и семейна идилия.

Всичко изглежда вълшебно до един момент – сутринта след рождения ден на Спенсър. Внезапно започват да валят куршуми и вече става ясно, че идеалният съпруг е пропуснал да спомене на съпругата си една малка подробност, а именно,че е шпионин на международно равнище.

Ще успее ли Джен да приема факта, че Спенсър работи като наемен убиец и как ще се развият отношенията мехду тях, ще разберете като гледате филма „Убийци“.

Категория:   Екшън, Комедия, Романтичен, Филми