Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Умиротворителят / The Pacifier (2005) [BG AUDIO]

Гледай сериали


Ето че Вин Дизел може да играе и в комедийни филми, а не само да се превъплъща в страшни екшън роли. В комедията „Умиротворителят“ актьорът се казва Шейн Улф. Шейн работи към спец частите, като е изпълнявал не една или две опасни мисии. Свикнал да се среща очи в очи с какви ли не опасности, сега получава една на пръв поглед смешна задача – да бъде бавачка.

Новата му мисия обаче не е случайна. Той трябва да се погрижи за безопасността на пет деца, чийто баща е бил учен и убит заради държавни тайни. Като човек свикнал да борави безгрешно с всякакви оръжия, сега пелените на бебе Тайлър му се струват най-сложното нещо на света. Тригодишният Питър също не спестява грижите на своята нова бавачка – Шейн. Лулу, която е на 8 години и нейните проблеми с връстниците й, допълнително разпалват нажежената обстановка. Но най-голямото предизвикателство за Шейн се оказва справянето с големите деца – Сет, който типично за своите 14 години е сърдит на целия свят и Зоуи, която като момиче в тийнейджърска възраст се вълнува от гаджета, шофиране и куп други момичешки проблеми.

Шейн трябва едновременно хем да предпази семейството от нападателите, хем да укроти всички деца и да ги научи да изпълняват неговите правила. Ще се откаже ли безстрашният командос от новата си роля или ще успее да спечели уважението на децата и да ги спаси от тези, които искат да им навредят? Приятно забавление с „Умиротворителят“.

Целия филм е озвъчен на Български език.

Категория:   Драма, Екшън, Комедия, Филми