Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Хубава жена / Pretty Woman (1990) [BG AUDIO]

Гледай сериали


„Хубава жена“ – филмът на всички времена. Споменавайки името на филма веднага се сещаме за великолепните актьори, изпълняващи главните роли – Джулия Робъртс (Вивиан) и Ричард Гиър (Едуард Луис).

Вивиан работи като проститутка и не може да се похвали с луксозен и хубав живот. Едуард е заможен бизнесмен, за който разкошът и парите са нещо напълно естествено и нормално. Съдбата среща двамата герои по необикновен начин и двамата отиват в хотела, където е отседнал богаташът. Всички погледи са насочени към Вивиан, тъй като облеклото и поведението й определено не отговарят на изискана дама. Противно на другите, Едуард не обръща внимание на външния вид на момичето и има за цел да направи от нея елегантка и стилна жена. Но просто сделка ли са техните взаимоотношения или ще се породи и нещо повече?

Гледайте романтичната комедия „Хубава жена“, за да станете свидетели как едно обикновено момиче, свикнало на лишения и подигравки заживява като истинска принцеса. Това е една съвременна приказка за Пепеляшка и определено си струва да я гледате…и то не веднъж!

Гледайте „Хубава жена“ онлайн с БГ АУДИО.

Гледай сериали


Категория:   Комедия, Романтичен, Филми