Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Шпионски свалки / This Means War (2012) БГ АУДИО

Във филма „Шпионски свалки“ имате възможността да видите Крис Пайн и Том Харди в ролите на шпиони от най-висока световна класа.

Освен най-добри професионалисти в своята работа, те също така са и най-добри приятели в живота. Приятелството им е толкова голямо и силно, колкото техните качества и умения. Изглежда, че нищо не може да разруши дружбата им, но се появява ТЯ – красавицата Лорън (Рийз Уидърспун). Двамата приятели започват ожесточена битка за спечелването на нейното сърце. Използвайки всички научени техники и способности от професионалния си опит, те започват да ги прилагат, за да впечатлят своята избранница. Истинското приятелството вече е изместено от реална война за жена. От своя страна пък Лорън трябва да разреши сложната дилема кой от двамата снажни и привлекателни мъже да избере.

Приятно гледане на екшън-комедията „Шпионски свалки“, за да видите на какво са способни мъжете шпиони, за да накарат една жена да им обърне специално внимание и кой от тях е по-достоен за нейното сърце.

Категория:   Екшън, Комедия, Романтичен, Филми