Сериали и риалити предавания онлайн

Menu

Щастлива Коледа / Lucky Christmas (2011) [BG AUDIO]

Гледай сериали


Филмът „Щастлива Коледа“ представя на своите зрители живота на една самотна майка – Холи. Тя се опитва да оправи живота си, като отвори свой собствен ресторант, вместо постоянно да сменя работата си. Затова обаче й трябва малко късмет.

Оказва се, че Холи наистина е получила своя шанс в живота, чрез билет от лотарията, който се оказва печеливш. Това което обаче се обърква е, че в нощта на Коледната лотария, билетът й изчезва заедно с колата й. Мъжът откраднал колата й се казва Джо и той се е решил на тази стъпка, за да прибере свой приятел, който не се чувства добре – Майк Роновски.

Майк разбира истината за нелекия живот на Холи и е готов да върне билета обратно на притежателката му, но не желае да има проблеми с властите и закона. Освен това май му се иска да вземе нещо и той от печалбата, затова измисля план първо да стане близък с Холи и след това да получи така желаните пари. Но дали замисълът му ще успее и дали парите са най-важното или ще се окаже, че има нещо повече от сделта между двамата герои? Гледайте романтичната комедия „Щастлива Коледа“.

Целият филм е с БГ АУДИО. Приятно гледане в нашия онлайн сайт.

Категория:   Комедия, Романтичен, Семеен, Филми